Zsohár Kertészet Logo
Felhasználó neve
Jelszó
Kertészet

Bemutatkozás | Növénykatalógus | Értékesítés | Vásárlók | Kapcsolat

In EnglishDeutschSlovenska

Kiegészítők

Színes jeltáblát (etikettet) igény szerint teszünk a cserepekbe.

Ennek ára darabonként 40,- Ft + 27% ÁFA.
A színes műanyag jeltáblán szerepel a növény latin neve, piktogramokon a legfontosabb információk (fényigény, magasság, virágzási idő) és a növény színes fotója általában virágzó állapotban.
Közismert, hogy a vevők nagy része a virágzó évelőket részesíti előnyben (illetve "szemre vásárol"), a színes jeltábla segítségével az éppen nem virágzó növények is sikeresen értékesíthetők, velük a választék bővíthető. A tapasztalat azt mutatja, hogy színes jeltábla segítségével a növények többszörösét lehet eladni, mint nélküle.
A jeltábla másik előnye, hogy megkönnyíti az egyébként is leterhelt árudai alkalmazottak munkáját azáltal, hogy információt szolgáltat a vevőnek és az alkalmazottnak egyaránt.


Fűszercímke: Ha kérik, fűszernövényeinket cserepenként öntapadó címkével látjuk el. A 35x50 mm-es fűszercímkén a növény magyar és latin neve szerepel, valamint rövid ismertető, ötletadó arról, hogy az adott fűszernövény milyen ételekhez alkalmazható.


Fűszerállvány: Kertészeti árudák részére terveztük és ajánljuk esztétikus fűszerállványunkat, amelyen az általunk termesztett fűszernövényekből 180 db helyezhető el 3 szinten, szintenként 4-4 tálcában. A fűszerállvány fából készült, favédő páccal kezelt. Megrendelhető natúr fenyő és olajzöld színben.
Mérete: szélessége 130 cm, magassága 180 cm, mélysége 130 cm.
Ára: 35.000,- Ft + 27% ÁFA.


Alátét tálcák: A könnyebb és gyorsabb mozgatás végett a 9x9-es növényekhez, valamint a fűszernövényekhez alátét tálcákat használunk. A tálcák további előnye, hogy a növények rendezetten néznek ki, egyenesen állnak, és szükség esetén térállásba rendezhetők anélkül, hogy felborulnának.
A tálcák bérleti díja: 200 Ft. A tálcákat szállításkor cseréljük.
 

Zsohár Kertészet Zsohár Kertészet
9938 Nagyrákos, Belsőszer 097/33.
Telefon: (+36) 94/548-088, Fax: (+36) 94/548-089, Mobil: (+36) 30/256-6491   Zsohár Kertészet Facebook

Developed by © AyacLab Web Development