Zsohár Kertészet Logo
Felhasználó neve
Jelszó
Kertészet

Bemutatkozás | Növénykatalógus | Értékesítés | Vásárlók | Kapcsolat

In EnglishDeutschSlovenska

Kiegészítők

Színes jeltáblát (etikettet) igény szerint teszünk a cserepekbe.

Ennek ára darabonként 50,- Ft + 27% ÁFA.
A színes műanyag jeltáblán szerepel a növény latin neve, piktogramokon a legfontosabb információk (fényigény, magasság, virágzási idő) és a növény színes fotója általában virágzó állapotban.
Közismert, hogy a vevők nagy része a virágzó évelőket részesíti előnyben (illetve "szemre vásárol"), a színes jeltábla segítségével az éppen nem virágzó növények is sikeresen értékesíthetők, velük a választék bővíthető. A tapasztalat azt mutatja, hogy színes jeltábla segítségével a növények többszörösét lehet eladni, mint nélküle.
A jeltábla másik előnye, hogy megkönnyíti az egyébként is leterhelt árudai alkalmazottak munkáját azáltal, hogy információt szolgáltat a vevőnek és az alkalmazottnak egyaránt.

Alátét tálcák: A könnyebb és gyorsabb mozgatás végett a 9x9-es és D14-es növényekhez, valamint a fűszernövényekhez alátét tálcákat használunk. A tálcák további előnye, hogy a növények rendezetten néznek ki, egyenesen állnak, és szükség esetén térállásba rendezhetők anélkül, hogy felborulnának.

A tálcák bérleti díja: a 9x9-es és d10,5-es méretű cserepekhez: 400,- ft/db; a d14-es cserepekhez 200,- ft/db. A növények szállítása minden esetben ilyen tálcákban történik, a tálcákat szállításkor cseréljük. Amennyiben minimum mennyiséget sem kíván az árudában ezekből a tálcákból tartani, így szállításnál a csere nem lehetséges, a tálcákból ki kell pakolniuk.
 

Zsohár Kertészet Zsohár Kertészet
9938 Nagyrákos, Belsőszer 097/33.
Telefon: (+36) 94/548-088, Mobil: (+36) 30/256-6491, Email: info@zsohar.hu   Zsohár Kertészet Facebook

Developed by © AyacLab Web Development